Есть два варианта

by Владимир Сабоурин

Това е от руски туит от днес: Есть два варианта голосования – за Путина и против Путина.

Авторът на туита е с ник, но по всичко личи, че е враг на народа по принцип и на собствения си в частност. Платен от западните служби враг на народа си.

От известно време следя в Туитър руските врагове на народа. Поучително е да видиш бъдещето на родната еднопартийна система в служба на хиперкапитализма (Тома Пикети).

Откакто западните служби организираха активното мероприятие с отравянето на Навални и вкарването му в затвора след недокрай успешното отравяне, следя с интерес случващото се във великата братска страна.

Интересът ми е дълбоко ренегатски. Познавам врага по-добре от повечето му врагове и дори от най-яростните му привърженици. Десет години като ученик съм го наблюдавал отвътре в Советская Средняя Школа при Посольстве СССР в НРБ.

Бих могъл да бъда доста полезен на враговете на империята на злото. Приятелите на великата братска страна обикновено са толкова влюбени, че не се нуждаят от повече информация за обекта на любовта си.

Следвайки вътрешната информация от руския враг на народа, току-що избрах един от двата варианта, посочени от него. За моя почуда системата все още не беше напълно еднопартийна въпреки преобладаващото количество партии, чиято високопатриотична мисия е да гласуват „за Путина“ (за Родину).

Гласувах за първи път машинно, предполагам, че така гласът ми ще бъде по-лесно откраднат, както знам добре от Тръмпо.

Направих всичко, за да изгубя. Победата е срам за поета.

Освен дилемата на руския враг на народа имам и лично своя на поет, пишещ на български: българската литературна мафия е изцяло на хранилката на правилните пари; българската политическа мафия е повече на хранилката на неправилните пари, отколкото на правилните.

Нямам роман за продаване, не съм на хранилката на правилните пари, руски възпитаник съм.

Гласувах срещу Путин.

Реклама