Курвите се делят на добродетелни и яки

by Владимир Сабоурин

 

Капиталът се дели
На национално отговорен
И национално безотговорен

Работната сила се дели
На бели якички
И циганки от чистотата

Премиерите се делят
На царе тикви
И черепи

Мутрите се делят
На данчо ментата
И делян пеевски

Патриотите се делят
На патриоти с И
И патриоти с Е

Писателите се делят
На главната гога
И гоги подгласнички

Курвите се делят
На добродетелни с апартаменти
И яки в почасовите стаи.