Между Сърцето НЕ е създател и Там, където НЕ сме. Катедреното заседание на ЛВ нЕ взе решение

by Владимир Сабоурин

 

По непотвърдени данни, които не се основават на съобщение до медиите на редколегията на ЛВ (станаха много плахи към „своите” медии, защо ли?), на днешното Катедрено заседание НЕ е взето решение за изключването на Силвия Чолева от ЛВ.

Защо, колеги? Нали имаше пълно единодушковство и хъс по касапски, кво стана??!

Нали теорията трябваше да победи с единогласие недопустимата литературна съпротива срещу теорията, изхождаща от Силвия Чолева?

Знам, че имате хиляди отговори на хиляди плата, но ги пазите за последния довършващ неакадемичните селяндури удар, когато гордо ще заявите, целите в бялото на теорията, че никога не сте смятали да изключвате Силвия Чолева от Катедрата, а само малко такова сте искали теоретично да я посплашите, да я дисциплинирате академично, да я ошушумигите като себе си.

Давате заден ход, колеги. Защо? В академията не се прави така, добре го знаете. Това е недопустима литературна слабост, която проявявате вероятно под натиска на ФБ паплачта, която почна да се интересува от академичните Ви потайности.

Младите, младите, те да са живи с будатайм мъдростта си на нащо, докато Вие заседавате, напълнили гащите пред събитието, че най-сетне Ви обръщат внимание отвъд академията, че най-сетне масите започват да се интересуват от високата Ви теория и да задават некои други въпросчета.

Чуваме поредното Ви гузно и страхливо НЕ (няма да изключваме Силвия Чолева в този неподходящ момент, нека дойдат зверовете на лятото), което искате да пробутате като висока, свободна литература.

То е чиста проба катедрени врътки на подвила опашки глутница.

Баш касапинът ще трябва да почака друга сгода за любимите му дреболии по касапски.

 

 

 

 

Advertisements